2011-06-17 15:49:30• hírek • Szatmar.ro

XIV. Trapács-kupa szombaton

Szatmár megye legpatinásabb amatőr kispályás labdarúgó tornájára, a Trapács-kupára idén június 18.-án, szombaton kerül sor, a szokásoknak megfelelően ezúttal is Beach Club műfüves pályáján.

Az egykori barátok, iskolatársak, csapattársak idén sem feledkezhettek meg a tragikusan fiatalon, 28 évesen elhunyt Trapács Györgyről, vagy ahogy a hozzá közel állók nevezték, Bözsiről. A róla elnevezett focikupára Juhász Zoltán és Figus Illinyi Gábor főszervezők idén is hat csapatot hívtak meg, melyeknek tagjai közül legtöbben személyesen is ismerték Trapács Györgyöt. Ennek megfelelően a nevezők alsó korhatára 35 év, ami alól csapatonként egy ember lehet kivétel.

A torna szombat délután 16 órakor kezdődik, a hat csapat két hármas csoportban méri össze erejét a „a részvétel a fontos, nem a győzelem" elvét követve. A mérkőzések 2x15 percig tartanak majd, a pályán hat mezőnyjátékos és egy kapus kaphat helyet.

A csoportküzdelmek után következnek a helyosztók, a döntő után pedig a jelen lévők megtekinthetnek egy húsz perces videofilmet Trapács „Bözsi" Györgyről.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: